Kompanijske Vesti

Šta znači imati dobrog property menadžera – 3 ključna benefita

1 min, 27s čitanja
Deli

Angažovanje profesionalnog property menadžera koji je specijalizovan za upravljanje nekretninama daje vam dovoljno vremena za bavljenje vašim osnovnim poslom. Takvi profesionalci rade u kompanijama koje poseduju sve potrebne resurse, uključujući stručnjake za svaku fazu u životnom ciklusu jednog objekta. Šta vam donosi dobar property menadžer?

 

Kvalitetni odnosi sa zakupcima i stabilan prihod

 

Naplata zakupa na vreme svakog meseca jedini je način da se održi redovan novčani tok. Ali odnosi sa zakupcima podrazumevaju mnogo više od naplate zakupa. Njihovo zadovoljstvo je u fokusu dobrog property menadžera, koji zna da zadovoljan zakupac znači dugoročan ugovor.

 

Ušteda resursa i garancija kvaliteta

 

Pronalaženje izvođača i ugovaranje raznih radova na objektu predstavlja sve veći izazov, kako po pitanju efikasnosti, tako i po pitanju kvaliteta obavljenog posla. Dobar property menadžer vodi sve tipove radova na vašem projektu i garantuje da se će svi biti završeni u ugovorenom vremenskom roku i kvalitetu. Ovakav profesionalni pristup osim što štedi vreme, donosi i finansijske uštede.

 

Efikasno upravljanje projektima

 

Mnogi objekti su kompleksni i zahtevaju bogato iskustvo u profesionalnom upravljanju projektima. Samo kompanija za upravljanje nekretninama sa kompletnom lepezom usluga može se uspešno nositi sa svim izazovima koje nose nekretnine komercijalne namene. A vi imate manje komplikacija i obaveza o kojima treba da brinete.

Angažovanje kompanije za upravljanje nekretninama može biti presudno za uspeh vašeg projekta. Vrhunska profesionalnost i efikasnost koju Marera Property Management donosi investitorima, rezultat su angažovanja visokokvalifikovanog kadra koji raspolaže svim neophodnim znanjima, veštinama, resursima i alatima. Koje sve usluge pružamo i na koji način garantujemo rezultate pogledajte ovde.

Newsletter

Prijavite se za naš newsletter da biste dobijali najnovije informacije o našim uslugama i sjajnom sadržaju iz našeg magazina

© 2024 Marera Facility Management, Sva prava zadržana | Politika privatnosti