Kompanijske Vesti

Facility Management: Kako do održavanja vrednosti komercijalnih nekretnina uz dinamične inovacije?

1 min, 36s čitanja
Deli

Facility Management: Kako do održavanja vrednosti komercijalnih nekretnina uz dinamične inovacije?

 
Beograd 9. oktobar 2023. godine – Prema najnovijm tržišnim podacima, najveće kompanije u Srbiji koje pružaju facility management usluge ostvaruju godišnji prihod od čak 71.3 miliona evra, dok upravljaju površinom od više od 8 miliona kvadratnih metara. U prethodnom periodu, tržište Facility Management usluga u Srbiji pokazalo je izuzetan rast, sa tendencijom da se ovakav trend nastavi.
 

U skladu sa tim, FMBAS će 12. oktobra 2023. godine u 9.30 u Beogradu, organizovati stručni skup pod nazivom “Savremeni pristupi i trendovi Facility Management-a u izazovnom vremenu”. Ovaj događaj okupiće kompanije koje učestvuju na tržištu FM-a u Srbiji, bilo kao lideri u pružanju specijalizovanih FM servisa ili kao najveći korisnici.
 

FMBAS (Facility Management Business Association of Serbia) je udruženje posvećeno promociji i unapređenju Facility Management-a u Srbiji, čiji su osnivači kompanije Marera Property Management, MPC Properties i TOKATA. Osnovni cilj udruženja jeste podsticanje razmene znanja, razvoja veština i promovisanje najboljih praksi u ovoj oblasti. Predstavnici kompanija poput Schneider Electric Srbija, Coca Cola HBC, ENEL PS, Mol Srbija, samo su neki od učesnika stručnog skupa, čija su okosnica paneli na teme: modeli klimatizacije u cilju postizanja energetske efikasnosti, buduća uloga merenja CO2 za uspeh poslovanja, izazovi tržišta rada u FM industriji, modeli FM usluga u različitim Real Estate segmentima.
 

FMBAS (Facility Management Business Association of Serbia) ključna je platforma koja omogućava profesionalcima iz industrije Facility Management-a u Srbiji razmenu iskustva, kontinuirano usavršavanje, međusobno umrežavanje i stvaranje vrednih poslovnih veza. Posvećenost asocijacije ogleda se u podizanju standarda u ovoj dinamičnoj industriji, unapređenju kvaliteta usluga, kao i doprinosu očuvanju vrednosti komercijalnih nekretnina širom zemlje.
 
 

Stručni skup otvara Danilo Pušonja, direktor Marera Property Management i predsednik FMBAS asocijacije.

Newsletter

Prijavite se za naš newsletter da biste dobijali najnovije informacije o našim uslugama i sjajnom sadržaju iz našeg magazina

© 2024 Marera Facility Management, Sva prava zadržana | Politika privatnosti