Marera Property Management održali obuku o Facility menadžmentu

Kompanijske Vesti

Stručnjaci kompanije Marera Property Management održali obuku o Facility menadžmentu

1 minut čitanja
Deli

Kompanija Marera Property Management, u saradnji sa Forum Media, organizovala je poseban program trodnevne obuke o facility mendžmentu održane u periodu od 25. do 27. novembra na Kopaoniku.

 

Obuka je bila namenjena svima koji posluju u oblasti upravljanja nekretninama – investitorima, facility menadžerima, project menadžerima, i rukovodiocima tehničkih službi.

 

“Veliko je zadovoljstvo imati priliku sresti se i razmeniti iskustva sa učesnicima iz oblasti real-estate-a na temu prednosti i potencijala Facility menadžment usluga tokom eksploatacije objekata sa funkcionalnog i finansijskog aspekta,” kaže Tamara Simić, direktor Facility menadžment divizije kompanije Marera Property Management.

 

Facility menadžment disciplina je na našem tržištu u razvojnoj fazi, te je radionica za cilj imala da se uspostavi primena internacionalnih standarda koji regulišu Facility menadžment industriju.

Newsletter

Prijavite se za naš newsletter da biste dobijali najnovije informacije o našim uslugama i sjajnom sadržaju iz našeg magazina

© 2024 Marera Facility Management, Sva prava zadržana | Politika privatnosti